آموزش تصویری ایجاد کانال سروش
( Video Tutorial Creating Channel Soroush )
آموزش ساخت کانال سروش همراه با نکات مهم
( Learn to build Soroush's channel along with important points )
در ورژن جدید پیام رسان سروش با توجه به تغییرات زیاد این برنامه شما می توانید کانال های خود را در نسخه های جدیدتر سروش مدیریت کنید .
پیام رسان سروش چیست ؟
( What is Soroush messenger ? )
نرمافزار سروش پیام رسان ایرانی است که میتواند جایگزین تلگرام و واتس آپ شود.
نیاز بهمسیرهای ارتباطی دو طرفه و وجود نرمافزارهای پیامرسان خارجی، متخصصان و جوانان با استعداد ایرانی را برانگیخت تا اقدام به ساخت و ارائه نرمافزار بومی کنند که ضمن دارا بودن قابلیتهای نرمافزارهای مشابه خارجی از قبیل واتس آپ، وایبر و تلگرام دارای ویژگیهای منحصر به فردی نیز است.
نرم افزار سروش با تأکید بر سهولت ایجاد رابطه تعاملی با مخاطبان ایجاد شده و نیازهای آنها را در سطوح مختلف مورد توجه قرار داده است که با توجه به زیرساخت بومی آن، امید میرود که با یک برنامه آرام و پیوسته بتواند نقش خود را در جامعه ایرانی، پررنگ کند.
نرمافزار سروش دارای نسخههای اندروید، ios و است.
سروش علاوه بر دارابودن امکاناتی برابر با نرم افزارهای مشابه موجود، از قابلیتهایی مانند ایجاد کانال یکطرفه و دوطرفه، امکان نظرسنجی و برگزاری مسابقه به صورت چندگزینهای(چند مدل)، امکان ایجاد کانال خصوصی از قابلیتهای این نرم افزار است. در این نوشته راهنمای ایجاد کانال در سروش می خوانید
سرعت بالای برنامه این پیامرسان ایرانی همراه با عرضه اطلاعات متنوع و موردنیاز مخاطبان در کانال های عمومی، حذف روشهای زمانبر و هزینه بر ارتباطی با مخاطبان (تلفن، پیامک، ایمیل و …)، یکپارچه شدن روشهای ارتباطی (تماس صوتی، ارسال فایل صوتی(push-to-talk)، ارسال فایل و متن، شرکت در مسابقات و نظرسنجی ها و …) همچنین امنیت اطلاعات و حریم خصوصی کاربران از مزیتهای نرم افزار پیام رسان سروش است.
برخی امکانات و ویژگی های برنامه سروش :
– کانال های عمومی:
* ارسال بازخورد به مدیر کانال
* ثبت نظر و لایک به محتوای منتشر شده
* ارسال هر گونه فایل (تصویر، صدا، ویدئو و …)
* شرکت در مسابقات و نظرسنجی ها
– گفتگوی دو نفره و گروهی:
* جابجایی سریع و ایمن پیام ها
* ارسال هرگونه فایل برای دوستان
* استیکرهای زیبا و متنوع
– تماس رایگان مبتنی بر اینترنت
* رایگان
* سریع و مطمئن
* با کیفیت
با توجه به گسترش و توسعه برنامه سروش و تمایل کاربران و مدیران سایت ها برای ساخت کانال در برنامه سروش مدیران این برنامه روالی ساده را برای ایجاد کانال در سروش در نظر گرفته اند که در ادامه می خوانیم ؛ همراه بنیانا باشید .
در ادامه چند نکته مهم درباره راهنمای ایجاد و ساخت کانال در برنامه سروش
- روند اشتراک مطالب در نسخه دسکتاپ آسان تر است و البته از طریق موبایل هم امکان پذیر است
- می توانید چند ادمین به کانال اضافه کنید
- برای کانال غیر عمومی تنها لینک جوین ایجاد می شود که طبق تصویر بالا می توانید در شبکه های اجتماعی دیگر منتشر کنید
- این روش بسیار مناسب کانال های فعال تلگرامی است که می خواهند مخاطبان خود در سروش را هم ذخیره داشته باشند
- امکان افزودن عضو به کانال با داشتن شماره یا لیست شماره موبایل موجود است
- بهتر است نوع کانال خود را تعاملی انتخاب کنید تا مخاطبین بتوانند به شما پیامی ارسال کنند
- مناسب است به پرسش های اعضای کانال پاسخ بدهید تا ذهنیت خوبی نسبت به کانال شما داشته باشند
- ارسال پاسخ از بخش private در ستون کانال ها و ریپلای زدن به هر پیام ممکن است
در بروزرسانی جدید برنامه سروش امکان ساخت کانال در سروش , مدیریت آن و تعیین شناسه یا آی دی برای آن به صورت عمومی رونمایی شد و همه دارندگان می توانند کانال خود را ایجاد کنند
آموزش ساخت کانال سروش
از منوی ابتدایی گزینه ایجاد کانال را انتخاب کنید
سپس در بخش نام کانال , و توضیحات موارد مربوط به کانال خود را بنویسید (لبته بعدا هم قابل اصلاح خواهد بود ) یک عکس هم به عنوان لوگو یا چهرک انتخاب نمایید .
نکته : بهتر است گزینه ( دنبال کنندگان بتوانند پیام ارسال کنند ) را علامت بزنید . به این ترتیب مخاطبیبن شما میتوانند برای کانال شما پیام ارسال کنند . البته این پیام ها برای عموم قابل مشاهده نیست و فقط شما به عنوان مدیر پیام دیگران در کانالتون رو می بینید و می توانید به آن پاسخ دهید . برای پاسخ به پیام دیگران باید روی پیام بزند تا به حالت انتخاب در آید و سپس گزینه ریپلای یا پاسخ را بزنید و پاسخ خود را ارسال کنید تا فقط برای فرد مشخص ارسال شود
در مرحله بعد از ایجاد کانال در سروش می توانید یک شناسه انتخاب کنید در حالت عادی شناسه از حروف درهم تشکلیل شده (شبیه : dfdsjjjgsdds-swertyuiofdsd-qop) در حالت انتخاب دستی می توانید مورد دلخواه را ایجاد کنید (مثلا : payamresan ) (دقت کنید که شناسه بعدا قابل تغییر نخواهد بود )